יום שישי, 6 בספטמבר 2013

אאוקי (היפני).

אחרי עוד הליכה ובאמצע עצירה בחנות שמוכרת כלי בית ואביזרי קונדיטוריה מגניבים שנצמדו אלינו להמשך הטיול, הגענו למקום באמת יוצא דופן - אאוקי סאדאהרו. את האומן הזה אנחנו מכירים מסלון השוקולד בו היינו לפני כמה שנים, בעיקר ידוע בפרלינים  צבעוניים מאוד ובשימוש יתר באבקת מצ'ה (תה ירוק) שצובעת הכל בירוק. בכלל ליפנים יש חיבור מוזר לפטיסרי הצרפתי והם מביאים רעיונות מאוד מופרכים לעולם הזה.


בתוך הפטיסרי, כפי שכבר נכוונו במקומות קודמים- אסור לצלם. שרק לא נגנוב את הרעיון לעוגה הבאה.



שכבות של שומשום שחור, קרם פטיסייר עם אלכוהול כלשהו, קרם מצ'ה וקרם מרוכז של שומשום שחור.



אז למי שדאג - אין שום סיכוי שנגנוב את הרעיון. זה היה הקינוח הכי לא סימפטי שטעמנו בכל הטיולים שלנו בפריז וזה בלשון המעטה. כל כך לא אהבנו אותו שנאלצנו לזרוק אותו חצי שלם, לא לפני שוידאנו טוב טוב מה הטעם של כל שכבה בניפרד והחלטנו סופית שאין שומדבר טעים בעוגה הזאת. המלצה שלנו - תבחרו משהו שאין בו צבע שחור או ירוק. בדוק. 



View Paris 2013 in a larger map

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה